Волфрам bucking барови

Chinatungsten Online е посебен волфрамово производител и извозник во последните 2 децении. Ние нудиме различни видови на Спротивно барови. Не е важно колку bucking Барs имате, вие никогаш не чини да имаат право бар за работа. Нашите bucking Бар работи за повеќето сите ваши bucking потреби.

Bucking Бар е работниот алат доби зад работа површини за да се обезбеди поддршката член во примената на влијание сврзувачки елементи , вклучувајќи и intermitted toolhead и да се справи делови со ниска одвратна влијание апсорбирање spacer една под услов да постои помеѓу да преземе шок товари во компресија и стриже .

Bucking Барs се користат на задната страна од метал занитвам да се спротивстави на силата на ковале од друга страна. Тие, исто така може да се користи за да ја апсорбира силата на занитвам пушки, намалување на вибрации на bucking .

Bucking Барs користи за да формира bucktails на занитвамs . И доаѓаат во многу различни форми и големинаs . Тие вообичаено се направени од легура на челик слични на челик за алат . На одреден облик да се користи зависи од локацијата и достапност на занитвам да биде управувано .

На големина и тежина на бар зависи од големина и легирани на занитвам да биде управувано . Под одредени околности , а за одредени занитвам инсталации, специјално дизајнирани bucking барови се произведени локално.

На Chinatungsten онлајн, bucking Барs обично направени од волфрам тешки легура. Сите рабови се deburred и работни површини се полира за проблеми - слободна употреба. Ова помага да се спречи , кој го уништува на формирани bucktails . Ве молиме да забележите дека никогаш не се одржи bucking Бар во менгеме освен ако менгеме вилици се опремени со заштитни навлаки за да се спречи , кој го уништува на bucking Бар .

bucking бар

bucking бар

bucking бар

 

Ако имате било какви интерес за нашите производи, Ве молиме слободно да Контакт со нас преку е-маил:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com или по телефон: 86 592 5.129.696.